Anul acesta, Conferința Națională de Psihiatrie își va deschide porțile pentru a 15-a ediție, reunind aproximativ 800 de participanți în domeniul sănătății mintale din întreaga țară. Evenimentul va avea loc la Hotelul Crowne Plaza din București, în perioada 7-10 iunie 2023, marcând un secol de la momentul în care Alexandru Obregia punea bazele psihiatriei bucureștene.

Tema centrală a conferinței, „Multidisciplinaritatea și continuitatea serviciilor de îngrijire în sănătatea mintală”, reflectă importanța colaborării inter- și multi-disciplinare în asigurarea unor servicii de calitate și continuitate în domeniul sănătății mintale. De asemenea, conferința va sublinia necesitatea dezvoltării rolurilor și competențelor medicilor psihiatri într-un astfel de context.

Programul științific al conferinței va cuprinde sesiuni plenare, simpozioane, comunicări orale, postere, cursuri, work-shop-uri și mese rotunde. Invitați de prestigiu, atât din România, cât și din străinătate, se vor alătura evenimentului pentru a contribui cu noutăți științifice din domeniu și a prezenta metode de îmbunătățire a îngrijirilor sănătății mintale în țara noastră.

Organizatorii conferinței, conduși de membrii Consiliului Director, sunt onorați să ofere o platformă de interacțiune profesională valoroasă pentru toți cei prezenți. Prin acest eveniment științific național, se dorește încurajarea schimbului de idei și experiențe în domeniul sănătății mintale, contribuind astfel la creșterea calității serviciilor și a îngrijirii oferite pacienților din România.

Vă așteptăm cu drag să luați parte la această ocazie specială, în care vom celebra 100 de ani de la înființarea psihiatriei bucureștene și vom lucra împreună pentru a consolida și îmbunătăți continuu domeniul sănătății mintale în țara noastră!

Află mai multe informații pe https://evenimente-arpp.ro/