Kaplan & Sadock’s Synopsis of Psychiatry ediția a 12-a este un manual de lungă durată în domeniul sănătății mintale, care a fost actualizat pentru a fi mai ușor de navigat, oferind mai multe studii de caz din lumea reală, rezumate, tabele și diagrame pentru o mai bună învățare.

Această carte oferă o trecere în revistă cuprinzătoare a tuturor afecțiunilor psihiatrice, încorporând criteriile DSM-5 și codurile de diagnosticare ICD-10. Aceasta este o resursă esențială atât pentru psihiatri, cât și pentru studenții în formare.

Descriere generală

Sinopsis de psihiatrie de Kaplan & Sadock este de ani de zile referința generală de referință în psihiatrie, iar cea mai recentă ediție a sa este acum chiar mai bine vândută ca niciodată! Un must-have pentru oricine studiază sau lucrează în domeniul sănătății mintale.

Această ediție nou revizuită și actualizată oferă o acoperire cuprinzătoare și concisă a domeniului psihiatriei, cu accent pe aplicarea clinică. Vinietele de caz oferă cititorilor informații cheie de context, cum ar fi caracteristicile neurobiologice, epidemiologia, etiologia, diagnosticul și opțiunile de gestionare a tulburărilor.

Cuprinsul revizuit al acestei cărți plasează la început materialul relevant din punct de vedere clinic, ceea ce face mai simplă localizarea rapidă și ușoară a referințelor și a altor informații esențiale. În plus, a reformatat capitolele clinice cu titluri de secțiune mai clare și rezumate digerabile care îi vor ajuta pe cititori să localizeze rapid informațiile. În plus, cartea prezintă toate metodele actuale de tratament, inclusiv descrieri ale tehnicilor psihoterapeutice moderne, tabele descriptive pentru toate diagnosticele DSM-5 și ICD-10, plus o secțiune actualizată de psihofarmacologie organizată în funcție de mecanismele de acțiune.

Recenzie

Kaplan & Sadock’s Synopsis of Psychiatry 12th Edition este principala resursă clinică psihiatrică pentru clinicieni, studenți și alți profesioniști din domeniul sănătății. Condusă de Dr. Robert Boland și Marcia L. Verduin ca noua sa echipă editorială condusă de Dr. Robert Boland și Marcia L. Verduin, această sursă de încredere oferă informații actualizate cu o acoperire precisă, obiectivă și cuprinzătoare.

Această carte este o lectură esențială pentru toți cursanții și profesioniștii din domeniul sănătății mintale. Ea oferă criterii DSM-5, diagnostice ICD-10, imagini, studii de caz din lumea reală, rezumate și tabele pentru a facilita învățarea și o referențiere eficientă.

Această carte a fost revizuită și organizată cu un cuprins revizuit care mută la început materialul relevant din punct de vedere clinic. În plus, a reformatat capitolele clinice cu titluri de secțiuni mai clare și rezumate concise pentru o regăsire mai ușoară a informațiilor sau a răspunsurilor la probleme specifice. Este inclus un tabel descriptiv pentru toate diagnosticele relevante din DSM-5 și ICD-10, precum și o secțiune actualizată de psihofarmacologie organizată în funcție de mecanismele de acțiune.

Comentarii diverse

Synopsis of Psychiatry de Kaplan & Sadock, considerată de mult timp ca fiind referința definitivă în domeniul psihiatriei clinice, a suferit o renovare interesantă. Cea de-a douăsprezecea ediție include acum un cuprins revizuit, titluri de secțiuni mai clare și rezumate concise care vă ajută să localizați rapid informațiile atunci când acestea sunt cele mai pertinente. În plus, cartea se mândrește cu imagini uimitoare, studii de caz din lumea reală, diagrame și grafice pentru a vă îmbunătăți și mai mult experiența de învățare.

Acest text de psihiatrie generală de top în materie de vânzări face parte integrantă din programele de examinare a comisiei din SUA și este o alegere populară pentru studenții la medicină, psihologie clinică și asistență socială. Cu multe de oferit – inclusiv un nou capitol despre sistemele de furnizare a asistenței medicale, precum și despre îngrijirea la sfârșitul vieții și îngrijirile paliative – acest titlu vine sub formă de carte electronică pentru dispozitivul dumneavoastră preferat de lectură – fie că este vorba de un computer, o tabletă sau un smartphone.

Cuvinte finale

Kaplan & Sadock’s Synopsis of Psychiatry este cartea de referință clinică pentru psihiatrii, rezidenții și studenții din România. Aflată la cea de-a douăsprezecea ediție, această ediție actualizată și reorganizată face ca textul să fie și mai util și mai accesibil în mediile clinice agitate de astăzi.

Un cuprins revizuit plasează la început materialul relevant din punct de vedere clinic și reformatează capitolele clinice cu titluri de secțiune clare și rezumate digerabile, facilitând localizarea rapidă și convenabilă a informațiilor. Vinietele de caz atent selectate îmbogățesc și mai mult experiența de învățare, aprofundând în același timp înțelegerea tulburărilor psihiatrice.

Fiecare capitol despre tulburările clinice a fost revizuit în mod cuprinzător pentru a încorpora revizuirile conținute în cea de-a cincea ediție a Manualului de diagnostic și statistică a tulburărilor mintale al Asociației Americane de Psihiatrie (DSM-5), care servește drept nomenclatură oficială folosită de psihiatri și de alți profesioniști din domeniul sănătății mintale din America. În plus, această carte oferă descrieri ale tuturor tehnicilor psihoterapeutice moderne, precum și o secțiune de psihofarmacologie actualizată, organizată în funcție de mecanismele de acțiune.

ACHIȚIZIONEAZĂ DE PE BOOKS EXPRESS