Explorarea Interdisciplinarității: În această ediție, „Inter și Transdisciplinaritatea în Psihiatrie și Psihologie Medical-Juridică” deschide noi orizonturi în colaborările dintre psihologi și experți legali. Participați la discuții inovative și provocatoare, aduse în prim plan de invitați de seamă de la instituții academice de prestigiu.

Mediu de Învățare și Colaborare: Un spațiu deschis și informativ, dedicat avansării și îmbunătățirii continuului profesional în domeniul psihiatriei și psihologiei medico-legale. O oportunitate unică de a contribui activ la dezvoltarea acestui domeniu vital.

Accesibilitate și Conectivitate: Experimentați conferința atât fizic, în inima Sibiului, cât și digital, prin platforma noastră online. O invitație deschisă tuturor celor pasionați de acest domeniu, indiferent de locație.

Credite EMC: Valorizați-vă participarea! Evenimentul este creditat cu 18 puncte de Educație Medicală Continuă, esențiale pentru orice profesionist din domeniul medical.

Exprimați-vă entuziasmul și pasiunea pentru psihiatrie și psihologie medico-legală la acest eveniment semnificativ. Vă așteptăm să ne împărtășiți perspectivele și să creștem împreună în acest domeniu fascinant!

Pentru înscrieri, accesați site-ul oficial https://conf-psihiatrie.calcool.ro/