Informații cu privire la site și la utilizarea acestuia

Medidact.ro este un site de anunțuri pentru studenții facultăților de medicină sau ai facultăților înrudite. Medidact.ro nu reprezintă o companie și nu are ca scop folosirea datelor în mod abuziv. Acest site are ca scop punerea la dispoziție de catre studenți a unor materiale educative, gratuit sau contra cost. Medidact.ro nu este răspunzător și nu își asumă obligațiile cu privire la conținutul încărcat de utilizatori sau cu privire la orice alte link-uri/legături/trimiteri în afara site-ului. Astfel, utilizatorul accesează/folosește materialele exclusiv pe propriul său risc, dar și pe propria sa răspundere.

Site-ul Medidact.ro nu urmărește realizarea de profit în urma activității sale. Utilizarea site-ului este complet gratuită. Utilizatorii pot adăuga gratuit anunțuri cu privire la materiale de studiu, putând solicita o anumită sumă de bani pentru acest lucru.

Medidact.ro își rezervă dreptul de a șterge/modifica orice pagină din site, fără a anunța în prealabil acest lucru. De asemenea, Medidact.ro nu poate fi tras la răspundere de întârzierile cauzate de diferite defecțiuni tehnice și erori din cadrul site-ului, dar nici pentru activitățile utilizatorilor, în special dacă se furnizează conținut eronat cu privire la datele produsului/serviciului.

Medidact.ro nu poate garanta, în nici un mod posibil, validitatea informațiilor și a materialelor încărcate de către utilizatori pe site.

Realizarea contului personal și adăugarea de anunțuri

Realizarea unui cont personal pe platforma Medidact.ro se face gratuit prin completarea unor date în formularul pus la dispoziție pe platformă. Atunci când se realizează un cont sau se adaugă anunțuri, trebuie să se țină cont de următoarele aspecte:

  • Datele utilizatorului trebuie să fie reale;
  • Nu trebuie să fie utilizate cuvinte/expresii obscene sau de natura jignitoare;
  • Descrierea materialelor încărcate trebuie să fie reală;
  • Materialele încărcate nu trebuie să încalce regulile de navigare sigură și plăcută pe internet.

Utilizatorii înregistrați ai site-ului pot încărca diferite materiale pe platformă. Medidact.ro nu este responsabil pentru conținutul pus de terțe persoane spre vizualizare/descărcare/utilizare. În condițiile în care considerați că un anumit material/conținut aflat pe platforma Medidact.ro încalcă într-un anumit mod drepturile la viața privată, la publicitate sau la orice alte drepturi personale, vă rugăm insistent să ne contactați prin intermediul adresei de email:aaaaaaa@aaaaa.com. Acest email trebuie să cuprindă o descriere a drepturilor încălcate, astfel încât să putem analiza situația și să acționăm corespunzător.

Utilizatorii Medidact.ro trebuie să înțeleagă faptul că sunt responsabili de conținutul publicat/încărcat și că sunt singurii care pot fi trași la răspundere pentru încălcarea oricărui act normativ.

Medidact.ro își rezervă dreptul de a șterge orice anunț și de a bloca conturile utilizatorilor în cazul în care există suspiciuni cu privire la încălcarea prezenților termeni.

Suspendarea accesului și modificările site-ului

Medidact.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate în prealabil și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul utilizatorilor la conținutul oferit de site sau la orice parte a acestui conținut.

Medidact.ro poate suspenda/modifica/adăuga/șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său li poate restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul conținut pe care îl oferă.

Medidact.ro își rezervă dreptul de a schimba acești termeni, modificând orice informații, fără a îndeplini alte formalități. Atunci când termenii și condițiile se vor modifica, utilizatorii vor fi informați printr-un anunț pe prima pagină a site-ului. Astfel, accesul în site, în contul personal de utilizator, dar și folosirea serviciilor oferite reprezintă acordul cu privire la noii termeni.

Aspecte finale

Vă rugăm să vă asigurați că ați înțeles toate informațiile prezentate mai sus și că nici un fel de înțelegere sau contract nu este creat între utilizator și Medidact.ro. Platforma Medidact.ro are simplul scop de a pune în legătură utilizatorii care doresc să-și împărtășească materialele cu cei care au nevoie de ele.